Saturday, March 1, 2014

LESS 10% BERBALOI UNTUK WANG ANDA!

★★★PROMO MAC !!! ★★★


★★★BELI 2 FREE 1★★★



"dah cuba macam2, tak sama macam

 shape plus dan eve fibre"



HARGA PROMOSI 10%

* SHAPE PLUS SET SEBULAN 2 FREE 1 RM216/ SS RM226
*SHAPE PLUS 2+1 & EVE FIBER 2 BOX  RM330/ SS RM350
* EVE FIBER 2 BOX RM117/ SS RM127



HARGA ASAL 

SHAPE PLUS 1BOX ADA 10 SACHET= RM120 (SS RM130)

BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX ADA 15 SACHET= RM70 (SS RM80)

BELI 2 BOX= RM130 (SS RM140)

## SHAPE PLUS SET RM 240 (SS RM250)
## SHAPE PLUS + EVE FIBER RM370 (SS RM390)



NAK CUBA TAPI TAKUT TAK SERASI???? 

 SET TRIAL RM190 SAHAJA. (SS RM210) 
FREE POS

SMS /WHATSAPP "SP55" KE 0175248479




P/S: berminat hanya perlu bank in n sms nama alamat.

jika online banking masukkan emel husnarahim84@gmail.com

@ cash deposit boleh emelkan resit atau whatsapp shj ke 0175248479

MAYBANK 502090604533

CIMB 7610276093
nurul husna abd rahim

hp: 0175248479
kod agen : ssr 038

Tuesday, December 3, 2013

gabungkan SHAPE PLUS dengan L'AROME DOUBLE STEMCELL SLIMMING SERUM

FUNGSI
•●●Membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
•●●Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
•●●Boleh disapukan pada double chin.
•●●Menghaluskan tekstur kulit.
•●●Mengeluarkan angin2 dalam badan.
•●●Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.
•●●99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
•●●100% berkesan untuk hilangkan selulit dan stretchmark

HARGA
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

■Cara Pengunaan:

Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.
Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.
1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Monday, August 26, 2013

TESTIMONI TERBARU !!!!!


             SEBULAN TURUN 3 KG.. INCI BANYAK KURANG !



"Berat seblm ni 60, malu perut buncit. Byk produk yg sy try sblm ni tp tk boleh jugak turn wlpn 1kg. Pastu kakak ada la surh try produk ni. Sy pn try alhamdulilah dlm sblm turn 3kg sebulan. Jd 57kg. Pastu beli lg yg kali kedua turn juga 3kg lebh smpi bert 53.5.perut buncit pn da tk ada. alhamdulilah ramai yg tegur da kurus. Ada smpi kawan2 tnya n diorg pn berminat nk minm shape plus+eva fiber. Memg terbaik.."


@@@@@@@@@@@@@

SHAPE PLUS DAN EVE FIBER

@@@@@@@@@@@@@

**Produk yg dipercayai ramai
**Telah terbukti & kekal teratas di pasaran ONLINE
** RATUSAN testimoni jujur dr pengguna tanpa bayaran!


SMS/ WHATSAPP  KOD DISKAUN  ' SP55 ' KE 0175248479




ISTIMEWANYA SHAPE PLUS DAN EVE FIBER!

assalamualaikum semua...

NAK TAHU APA YG ISTIMEWA SGT DENGAN SHAPE PLUS DN EVE FIBER???


Shape Plus Slimming Juice n Eve Fiber ni bukan meal replacement tau. kita tak perlu gantikan pengambilan mknan harian kita, boleh mkn cam biasa dan biarkan SHAPE PLUS & EVE FIBER buat kerja dia/ biasanya dalam tempoh 2minggu dah boleh rasa kesan penurunan kg. paling kurang pun badan rasa ringan n inci susut diikuti dgn penurunan kg. 


DAN KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN DARIPADA SAYA?


anda sangat2 perlu dpatkan SHAPE PLUS DAN EVE FIBER daripada sy sbb sy bukan hanya penjual tetapi pengguna setia produk ni sejak 3 tahun lalu, paling terbaru saya dapat turunkan 20kg dalam masa lbh kurang 2 bln lbh selepas bersalin. atas pengalaman saya, saya sedia berkongsi rahsia tersebut dan menu mknn sy dengan anda semua. apa lagi sms/whatapps saya 0175248479- husna





Rugi tau anda tak cuba sekarang,
jangan simpan lemak tu lama2 
nanti dah jadi lemak lama susah pulak shape plus nak bakar.
 jom try. sms/whatsapp me now!
0175248479


Sunday, August 18, 2013

PETUA MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT BERSAMA SHAPE PLUS

Assamualaikum..
MAKLUMAN-

Dengan SHAPE PLUS anda tidak perlu diet, cuma perlu kurangkan kuantiti pengambilan makanan dan kinum air kosong 3-4 liter sehari. bg ibu yg menyusukan anak perlu minum 4 liter air setiap hari.

segala petua dan cara diet adalah atas inisiatif sy sendiri untuk menurunkan berat badan dgn cepat. terpulang pada kawan2 semua nak ikut atau pun tidak.. klu tak ikut pun blh turun jugak..


petua semasa diet kalori + SHAPE PLUS cara saya: (berdasarkan nota kalori yang telah sy pos bersama SHAPE PLUS anda)


1) segala jenis nasi/mee/bihun goreng-paling tinggi kalori( boleh rujuk dlm nota kalori)


2)pisang goreng/cekodok/bingka ubi-


3) segala jenis burger- terutamanya big mac, klu mkn big mac makna anda xperlu mkn nasik untuk hari tu..


4) air manis, coffee, teh ais dll -maksimum 2 kali jer sehari .


5) elakkan makanan bergoreng, ikan goreng, kuih muih bergoreng.


6)pisang, durian,mangga.

P/S: semua makanan di atas boleh diambil dlm kuantiti yg sedikit shj mengikut kadar kalori yg diperlukan. bila badan dh faham ngan kalori yg diperlukan badan, dah kurus nanti xsusahla nak maintain.

PROMOSI:1kotak-rm120, beli 2kotak shape plus percuma 1 kotak + EXTRA 6 SACHET SHAPE PLUS


Monday, April 1, 2013

PERANGI PRODUK TIRUAN!!!!



Bismillahirahmanirahim... sesungguhnya Allah lebih mengetahui siapa yg benar dan siapa yg salah.. Allah sentiasa berpihak disebelah mereka2 yg dianiaya.. Setelah 3 bulan kami bergelumang dengan masalah produk tiruan SHAPE PLUS dan akhirnya kami mengambil langkah keselamatan untuk semua Customer kami supaya tidak lagi tertipu dengan mereka2 yg menjual produk tiruan SHAPE PLUS ini... Kerana ianya akan menjatuhkan imej kami dan akan memudaratkan cust kami yg betul2 ingin mencuba SHAPE PLUS.. Jadi kami pihak SSR hanya membekalkan produk SHAPE PLUS ORIGINAL ini kepada agen2 yg berdaftar shj.. dan semua agen berdaftar sudah tidak ada lagi kotak lama.. Jika anda tgk kotak nye masih tidak ada tanda2 keselamatan begini dan namanya serta handphone no beliau tiada dlm senarai agen berdaftar... Jangan sesekali beli kerana ianya SAH TIRUAN...




Pastikan ORIGINAL.. Semua kotak lama Shape Plus sudah tiada dipasaran... Hati2 membeli kerana Produk TIRUAN Shape Plus membahayakan kesihatan anda.. Sebarang pertanyaan Agen Berdaftar sila PM kami


INGAT!!!!! 

tiasa istilah PROMOSI PENGHABISAN STOK KOTAK LAMA!!! kalau ada kompemmmm tiruan 




pastikan anda hanya membuat bayaran  ke akaun 

NURUL HUSNA  BT ABD RAHIM 
MBB 502090604533
CIMB 02090003813204
SMS/WHATSAPP 0175248479


Tuesday, March 12, 2013

APEEEE????!!!! dah ada shape plus tiruan????

 sahabat2 sekalian.. sangat menyedihkan sekarang ni dah ada shape plus tiruan..;( :( :(

dek kerana keberkesanannya dan berjaya menarik kepercayaan cust dgn produk ni jd ada pihak yg x bertanggung jawab meniru dan menjual dengan harga murah di kedai2 jamu . siap free gift pun boleh sama.. hadoiiii.. ALLAH maha kaya . rezki yg haram itu xberkat  kemana. 


tapi tu bukan masalahnya. kesian pengguna yg TAK tahu g beli plak. 

ingat ya sahabat2
1) pihak syarikat TIDAK PERNAH supply produk shape plus dan eve fiber ke kedai2 jamu. 
2) harga adalah tetap 2kotak free sekotak Rm240. dan 2+1 shape plus dan eve fiber RM370 tiada lebih dan  tiada kurang kecuali syarikat buat promosi.
p/s: jika dijumpai murah drpada tu plzzz pk 1000 kali sebelum beli ya..
3) agen dan stokis kami hanya ada 200 org dan kesemuanya hanya JUAL ONLINE SAHAJA dan TIADA KEDAI KIOSK/ TIDAK DIBERNARKAN JUAL DI KEDAI 
5) Kami akan GUIDE anda cara mkn yg betul. kerana kami bukan sekadar penjual tp kami dulu yg turun berkilo2 dgn shape plus dan eve fiber.
6) jika anda beli dr kedai2 jamu tersebut kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku apa2 masalh kpd anda. sebab setiap barang yang keluar  kami rekodkan. senarai cust sejak 3 tahun lepas pun masih ada rekod.:)

JANGAN TAKUT beli ONLINE dgn sy (kod agen SSR038) kerana saya adalah agen sah  syarikat