SPro Ultimate Weight Management

SPro Ultimate Weight Management

Sunday, June 22, 2014

EVE FIBER





EVE FIBER bukan sekadar mengubati masalah sembelit , mebantu menyingkirkan toxin dengan menarik lemak dari berkumpul di dalam badan. dengan mengambil eve fibr bersama shape plus, kesan penurunan berat badan lebih berkesan kerana badan boleh menyerap shape plus dgn cepat. rasanya yang lazat dan tidak memualkan memboleh anda minum tanpa perlu berpikir panjang.


murah dan berkesan


1 kotak 15 sachet RM70

2 kotak RM130



RAMADHAN + SPRO & EVE FIBER

salam ramadhan untuk semua...:)

cara-cara nak amik SPRO dan eve fiber di bulan ramadhan. awk boleh amik SPRO masa berbuka puasa dengan sedikit kurma dan setengah jam kemudian baru amik nasi. tu pun jgn la penuh pinggan dan semua jenis lauk pauk di bazaar ramadhan. haaa.. ikut kalori mcm sy bg nota tu. mkn apa je tp yang penting xlebih dr sepatutnya.
kalau lah berniat nak mkn sepuasnya lebih baik xpayah amik shape plus sbb rugi jer duit nanti. hehe.

eve fiber leh amik time sebelum tido. kalau xsempat sahur pun ok jugak.

AIR KOSONG 3-4 liter JANGAN LUPA yer..:) selamat berjaya!! nak kurus tak????

Friday, June 20, 2014

JOM DIET CARA SAYA !!!

Apa khabar semua.. maaf buat semua tertunggu2 nak update cara diet sy sehingga membuatkan saya kembali seperti sekarang. boleh tgk pic sebelum n selepas dlm album Facebook saya. (wlupun blum sampai berat ideal lg, otw ..chaiyok!)

mak ai.. klu badan dah naik susah tul nak turun.. disember 2010, tetiba rasa nak timbang. ha.....!! 62kg! GILA GEMUK!!!!!!!! Sejarah nih! mcm2 produk dah try, xsedap pun abis ku telan..nak kurus punya pasai. tu ok lg.. yg x ok-nya takleh mkn nasik.. ulang ke tandas xpayah ckp la dik oiiiii.. xkurus2 pun.. yg kurus poket hubby i. :p

mcm2 dah cuba last skali bertemu jodoh dengan SPRO (DULU NAMA SP) ni.. apsal semua org cepat sgt turun nih? dengan tak perlu diet beria-ia. risau pulak... selidik punya selidik ooo produk ni boleh meningkatkan kadar metabolisma badan..maksudnya lemak badan kita sentiasa dibakar walaupun kita pasif. klu tambah ngan senaman sket depan tv uih.. lg cepat la dia bakar. kandungan dia pun dr epal hijau n biji anggur, aloe vera n.. (sila baca kandungan SPRO  di bawah)
so sy pun try la.. bli sekotak rugi . trus bli 3 kotak. dalam masa yg sama sy terjumpa kaedah diet kalori... kita blh mkn nasi tp dlm had kalori yg kita boleh ambil sahaja..saya gabungkan kedua-duanya. contoh:-

Cadangan Pengambilan Kalori dewasa -umur - kalori (tenaga)

lelaki Aktif-(20-39 tahun) - 2,530 cal
sederhana -(40-49)- 2,400 cal
berat bdan (50-60) 2,280 cal
antara 50 - 60 kg - 2,020 cal

perempuan
Aktif-(0-39 tahun)- 2,000 cal
Sederhana -(40-490) 1,900 cal
Berat badan 50-60 kg -1,800 cal
antara 50- 60 kg -1,600 cal

so kat sini sy nak jd 50 kg, maksudnya badan sy perlukan 1600 cal saja sehari.
nak bg dia bakar lemak cepat sy hanya ambil 1000 cal sahaja sehari. menu makan saya untuk 2 minggu pertama diet kalori + SHAPE PLUS.

sarapan:
instant cafe =90 cal
2 keping roti wholemeal= 140 cal (roti putih diharamkan)
jumlah: 230

mkn tghari:

nasi 1/4 pinggan=dalam 100 cal
( sy tukar kepada beras tanpa kanji cth herba ponni taj mahal)
ikan bakar seekor sahaja +air asam= -+ 150 cal
jumlah 250 cal

minum petang: instant cafe a.ka ketagih(hehehe)=90 cal
biskut jacob had 7 keping sahaja ikut kalori = -+ 137 cal
jumlah 227 cal

mkn malam (sebelum kul 7 pm) nasi 1/4 pinggan = 100 cal
sup ikan seekor + sayur = -+ 150 cal
Jumlah 250 cal

Jumlah keseluruhan: 957 calori untuk hari ni. lagi 643 calori badan kita akan bakar lemak menjadikan tenaga.

petang:
sambil tgk drama Seribu kali Cinta saya buar senaman/ regangan sket 30 min.

P/S: MINUM SPRO WAJIB HABISKAN 3 LITER AIR MASAK SUPAYA BADAN MUDAH BAKAR LEMAK, BAGI YANG MASIH MENYUSUKAN PERLU HABISKAN 4 LITER AIR MASAK DAN BANYAK MINUM SUSU UNTUK MENGELAKKAN SUSU BERKURANGAN.


*sebarang pertanyaan boleh PM msg kat FB. atau kol/sms kpd saya. esok saya akan update nota senarai kalori untuk segala jenis makanan MALAYSIA. 

Monday, May 26, 2014

SPRO : NEW REBRANDING PRODUCT FROM SECRET SOLUTION RESOURCES

★★★ NEW REBRANDING PRODUCT IN D'HOUSE!★★★


 SPRO FORMULA DIPERTINGKATKAN
★ KESAN LEBIH BAGUS 
★ ORGINAL FROM SECRET SOLUTION RESOURCES
★★★







"dah cuba macam2, tak sama macam

 SPro dan eve fibre"






HARGA:

SPro 1BOX ADA 10 SACHET= RM120 (SS RM130)

BELI 2 BOX +FREE 1 BOX = RM240 (SS RM250)

EVE FIBER 1 BOX ADA 15 SACHET= RM70 (SS RM80)

BELI 2 BOX= RM130 (SS RM140)

## SPro SET RM 240 (SS RM250)
## SPro + EVE FIBER RM370 (SS RM390)



NAK CUBA TAPI TAKUT TAK SERASI???? 

 SET TRIAL RM190 SAHAJA. (SS RM210) 
FREE POS


SMS /WHATSAPP "SP55" KE 0175248479




P/S: berminat hanya perlu bank in n sms nama alamat.

jika online banking masukkan emel husnarahim84@gmail.com

@ cash deposit boleh emelkan resit atau whatsapp shj ke 0175248479

MAYBANK 502090604533

CIMB 7610276093
nurul husna abd rahim
smslwhatsapp : 0175248479
kod agen : ssr 038

Tuesday, December 3, 2013

gabungkan SPRO dengan L'AROME DOUBLE STEMCELL SLIMMING SERUM

FUNGSI
•●●Membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
•●●Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
•●●Boleh disapukan pada double chin.
•●●Menghaluskan tekstur kulit.
•●●Mengeluarkan angin2 dalam badan.
•●●Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.
•●●99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
•●●100% berkesan untuk hilangkan selulit dan stretchmark

HARGA
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

■Cara Pengunaan:

Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.
Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.
1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Monday, August 26, 2013

TESTIMONI TERBARU !!!!!



             SEBULAN TURUN 3 KG.. INCI BANYAK KURANG !



"Berat seblm ni 60, malu perut buncit. Byk produk yg sy try sblm ni tp tk boleh jugak turn wlpn 1kg. Pastu kakak ada la surh try produk ni. Sy pn try alhamdulilah dlm sblm turn 3kg sebulan. Jd 57kg. Pastu beli lg yg kali kedua turn juga 3kg lebh smpi bert 53.5.perut buncit pn da tk ada. alhamdulilah ramai yg tegur da kurus. Ada smpi kawan2 tnya n diorg pn berminat nk minm shape plus+eva fiber. Memg terbaik.."


@@@@@@@@@@@@@

SPRO  DAN EVE FIBER

@@@@@@@@@@@@@


**Produk yg dipercayai ramai
**Telah terbukti & kekal teratas di pasaran ONLINE
** RATUSAN testimoni jujur dr pengguna tanpa bayaran!


SMS/ WHATSAPP  KOD DISKAUN  ' SP55 ' KE 0175248479




ISTIMEWANYA SPRO DAN EVE FIBER!

assalamualaikum semua...

NAK TAHU APA YG ISTIMEWA SGT DENGAN SPRO DN EVE FIBER???


SPro Ultimate Weight Management n Eve Fiber ni bukan meal replacement tau. kita tak perlu gantikan pengambilan mknan harian kita, boleh mkn cam biasa dan biarkan SHAPE PLUS & EVE FIBER buat kerja dia/ biasanya dalam tempoh 2minggu dah boleh rasa kesan penurunan kg. paling kurang pun badan rasa ringan n inci susut diikuti dgn penurunan kg. 


DAN KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN DARIPADA SAYA?


anda sangat2 perlu dpatkan SPRO DAN EVE FIBER daripada sy sbb sy bukan hanya penjual tetapi pengguna setia produk ni sejak 3 tahun lalu, paling terbaru saya dapat turunkan 20kg dalam masa lbh kurang 2 bln lbh selepas bersalin. atas pengalaman saya, saya sedia berkongsi rahsia tersebut dan menu mknn sy dengan anda semua. apa lagi sms/whatapps saya 0175248479- husna





Rugi tau anda tak cuba sekarang,
jangan simpan lemak tu lama2 
nanti dah jadi lemak lama susah pulak shape plus nak bakar.
 jom try. sms/whatsapp me now!
0175248479